За да направите снимката да изглежда завършена, трябва да носите рокли и поли по коляното

Не можете да носите рокля и чорапогащи от същия цвят, но различни тонове, цветът на чорапогащите трябва да се използва минимално в екипажа. Не забравяйте, че тъмният матов тон визуално дава крака тънки и елегантни, лъскави – напротив, са пълни.

Цветни чорапогащи 2017
Цветните чорапогащи перфектно се съвпадат с рокли и поли на неутрални цветове

Например, черна кожена рокля с плътни червени чорапи ще направи образа ви задържан, но много стилен. Комбинацията от всички елементи на облеклото с такава модерна тенденция трябва да бъде спокойна, контрастът не трябва да се състои от прекалено ярки нюанси.

Червено чорапогащник в изображението

Както споменахме по-горе, тъмните цветове са тънки. Но ако краката ви не са перфектни, тогава черното ще подчертае всички недостатъци. За да отклоните вниманието от недостатъците, изберете чорапогащник с тъмно сив или шоколадов цвят. Обувки и чорапи от един цвят визуално удължават краката и нарисуват фигура. Ако има отпечатък във вашето облекло, то трябва да съответства на цвета на чорапогащите. Например, глупаво изглеждат чорапи в полка точки с пола в клетка.

Успешно избраните ръкавици, колани, шалове и други аксесоари ще допълнят вашето изображение, ще подчертаят предимствата и ще скрият недостатъците.

Цветни чорапогащи в облеклото

Не се страхувайте да фантазирате и експериментирате! Не се ограничавайте до класически черни рокли и поли. В крайна сметка, цветните чорапогащи изглеждат много впечатляващи с къси шорти, удължени свободни туники, върхове и дори блузи.
Ярките чорапи могат да се допълват и офис облекло код

Ако все още не сте готови за драматични промени в изображението, започнете с чорапогащи с наситен сив цвят. Сивият цвят е подходящ за всякакъв вид външно облекло и всякаква форма на крака.

Бъдете по-смели и носете ярки цветове в живота си!