Нива на цените на петрола на индикаторите

нивото на маслото всеки шофьор може да бъде полезен инструмент намира много области на циркулацията на маслото да се контролира, с един прост жест. След капака на отделението на двигателя се повишава, пръчката може да бъде прехвърлено през пръстена, показан в илюстративен начин. Indesiderosi влизат в контакт с маслото и мръсотията, много шофьори не обичат да правят. Въпреки при всяко пълнене, горивната помпа може да бъде на хартиени кърпи в околността се определят и времето, необходимо за тази операция път трябва да се извърши, е минимална, контрол на нивото на маслото рядко изпълнявани.

Един от аргументите за това предполагаемо мързел е наличието на индикатор на арматурното табло, която ви предупреждава, когато сте достигнали до минималното ниво. Но междувременно можеха да се случат неочаквани неща. Маслото за измерване на маслото показва не само количеството масло, но и неговото състояние. Цветът показва дали маслото все още е чисто или вече е замърсено. Когато повърхността на прът е покрит с мехурчета, което означава, че количеството е твърде голям и коляновия вал в маслото плувките производство на пяна. Тъй като мехурчетата причината масло твърде много, за да се стоплят, това може да е в лошо смазване на резултата от бутало, от вътрешната страна на цилиндъра. За да избегнете подобни проблеми, измервателната пръчка трябва да се проверява на всеки пети път. Междувременно е полезно да напълните резервоара за вода за измиване и да проверите състоянието на охлаждащата течност.

Когато тези операции станат рутинни, производителността на автомобила винаги е оптимална. Ако маркуча загуби, като заместител, който търсите оригинал, произведен от дебели производители на разположение. Точното измерване е възможно само когато дължината на пръчката е добра. Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от резервни части (например маслен радиатор, странични тяло, вратовръзка прът, прах комплекти и т.н.) за по-голямата част на колата прави.