Основният гардероб на мъжете – как да създадете универсален, взаимозаменяем гардероб

Днес няма да бъде толкова за това как да се създаде основен гардероб за мъжете, но как да стане универсален. Как да научите как да правите покупки, така че нещата да се съчетават възможно най-добре. С други думи, нашата задача е да направим многофункционален, взаимозаменяем набор от неща в гардероба.

Строителството на къщата започва с основи. Също така трябва да изградите стила си въз основа на определена база – някои от тези дрехи, които лесно ще се поберат заедно с много други и дават безкраен брой различни варианти за всички случаи.

Минималният брой неща е максималният брой комбинации. Постигането на тази цел ще ви даде възможност да спестите време и пари.

Тъй като става дума за пари, е уместно да припомним израза „не сме толкова богати, че да купуваме евтини неща“. В сърцето си всеки разбира, че евтината придобивка в крайна сметка се оказва нерентабилна. Искам да кажа не само, че състезанието за евтини сили налага всяка година или шест месеца да се хвърлят и да купуват нови, защото дрехите или обувките просто се олюляваха. Казвам също, че те просто изглеждат зле и те са неудобни. Ние съществувахме сред морето на закупуванията за еднократна употреба и почти подадохме оставка. Независимо от това, ви призовавам да обичате себе си и да отговаряте на естествените желания – да изпитвате удовлетворение и комфорт.

Вижте гардероба си като инвестиция, която ще ни донесе дивиденти в бъдеще. Искам да кажа самочувствие, съответствие с нашите естетически концепции и въздействието, което можем да имаме върху другите, като имаме добър арсенал под формата на правилно подбран мъжки гардероб.

Говорейки за инвестирането в дрехи, първо поставих качеството. Качествени обувки, костюми, ризи – наградата ще бъде не само притежание, не само удобство, но и банална полза от факта, че няма да изхвърлите пари благодарение на дългия живот на качествен продукт.