Какво може да доведе до повреда на маслената помпа?

Както следва от дестинацията, отказът на маслена помпа, води до факта, че маслото на двигателя не е достатъчно циркулира през системата на двигателя. Ако на мястото на маслената помпа не се изпълнява в срок, то може да доведе до така наречената „глад на петрола.“ В този случай, последиците от това явление са различни и много опасни. По този начин, липсата на масло води до:

Повишено износване на компоненти и възли;
Въвеждане на масло в механично износване отломки (стружки);
Намаляване на налягането на маслото в системата;
Прекомерно нагряване на части;
Степен на износване частици в различни компоненти и тяхното последващо заглушаване.

По този начин, цената на забавено ремонт – неуспешен захранващ блок и, в резултат, скъпи ремонти.
Как да се определи проблема?

повреда на изхода на маслена помпа диагноза просто. В домашни превозни средства е най-добрият показател за датчика за налягането на маслото. Fallen налягане е първата грижа. Много съвременни двигатели имат сходна сензор, но има индикатор за аварийно налягане в системата на масло. В случай на счупване на помпата тя може периодично pomargivat оглед на факта, че движението на моторно масло в двигателя е неравномерно. Всеки един от тези симптоми – причина за безпокойство и се хареса на специалисти.

Много често причината за провала на маслената помпа става лошо качество на маслото в двигателя или неговата ненавременна подмяна. Случаи, когато двигателят е пусната в маслото губи своята приложимост, което води до бързо влошаване на хлъзгавост. Разбира се, в по-голяма степен това се отразява на маслената помпа, която започва да прегрява и механичните елементи са подложени на ускорено износване. Поради това, устройството може да се повреди.

Нашата компания предлага пълен набор от поддръжка на двигателя, включително подмяна на контакт е направен и маслената помпа. Нашите работници за установяване на проблема и правят замяната с висококачествени материали, като се обръща голямо внимание на уплътнени съединения. Цената на тази процедура е доста малък, и тя ще бъде оптимално да се съчетаят с извършването на цялостна подмяна на масления филтър на двигателя и масло. Промяна разходи на нефт и тъй като в случай на забава за откриване на повреда може да се носят частици от сключване на силовия агрегат. Преди смяна на маслото на двигателя няма да е на мястото си и процедура мотор предварително измиване. С това отстранените смолисти отлагания в задвижващата система и носят продукти. Освен това, всеки, дори много добро качество масло в случай на счупване на горивната помпа е много по-силен износване и започва прегаряне. Флашинг помага за отстраняване на петролни продукти за износване и да причини на двигателя към първоначалния вид.