Защо се вдигне порта?

секционни врати

Традиционен окачен дизайн не е толкова популярен, колкото това е много неудобно. Gate листа по време на откриването изисква много място, а материалът, от който те обикновено са направени (метал) изискват специално трудоемка поддръжка.

Пантите трябва да бъдат добре смазани достатъчно често, а през зимата те могат да доставят много неприятни моменти, особено когато тежка слана, когато ключалката и пантите са се буквално да затопля с горелка.

Бариери за гаражи – голяма от една част или сглобяеми панели от специална пластмаса или метал с покритие, които обикновено са топлоизолирани. Когато отворите тези панели да достигне до тавана, без да заемат място в хранилището в същото време.

В допълнение, гаражни врати имат такова ценно предимство, тъй като пълна сигурност. За да отворите тези врати е практически невъзможно, това е един много дълъг и шумен процес, който просто няма смисъл.
Видове гараж режийни врати

Всички гараж секционни врати са разделени на няколко вида. Един от най-важните качества, които структури от данни могат да бъдат сглобени и заложени в собствения си гараж, за това не е необходимо да се извърши сложна подготвителна работа.

Секционните врати. Това е един от най-популярните видове. По този начин врата се състои от отделни панели от метал или пластмаса с височина от четиридесет до шейсет см, свързани заедно чрез подвижни стави;
Rolvorota. По проект, подобен на секционни но голям брой сегменти не може да се осигури пълно запечатване и изолация;
Tilt-нагоре порта. Този тип конструкция осигурява асансьор при отваряне на главния панел и цялата му въртене под тавана в гаража.