Бургундия рокля също се вписва добре

Бургундия къса рокля широка кройка може да се комбинира с кожено яке, добавяйки набор от леопард шал и черни ботуши с връзки. За вечерни събития могат да се носят бордо дълга рокля, като се допълват с яка кожа и дамска чанта с леопардови акценти. Това изображение не толерира евтини бижута, така че всички декорации трябва да бъде скъпо и с добро качество.

Ако искате щампи, изберете рокля в цвят бордо не е много големи бели полка точки, или всяка друга не по-малко интересна фигура в бяло. Тази рокля ще изглеждате стилно младежта. Добавете кестеняво дрехи велурени ботуши на черна дантела, черни дебели чорапогащи и бяла чанта, за да завършите комплекта.

Бургундия рокля от белите дробове и течащи тъкани може да бъде диверсифициран чрез използване на червени обувки, внимателно омекване ансамбъл неутрален оттенък яке или чанта. Например, можете да носите с бордо червена рокля от коприна помпи на висок ток и хвърли бяло сако. Златни бижута ще ви помогне компетентно акценти в такова облекло.

Бургундия рокля също се съчетава добре с всички нюанси на зелено, което ви позволява да се постигне безумно привлекателни контрастни комбинации. Пълна сбит бордо рокля зелена светлина шал или палто цвят, който да оживи си ансамбъл, което го прави по-привлекателни и колоритен.