Смяна на лампичките в светлината на прожекторите

Кой е най-трудното: необходимо е да се заключва в насипно състояние метална ключалка, която държи лампата в първия светлината на прожекторите. Това е доста трудно. Вие трябва да кликнете върху раздела – диск фиксиране и височина. След това внимателно издърпайте лампа цокъл на лампата. Развалени лампа се отстранява. И разбира се, съвети от опит развали Преди изваждането на лампата със сигурност ще се помни (или по-скоро пиша) към щифтовете на базата. нова лампа трябва да се монтира така, че контактите на основата са абсолютно същите!
Обикновено лампа, не остана да се докоснат стъклена колба, пръст, след което отворете фара. След ключалки клип е в съответствие с жлеба на лампата. Инсталирайте капака на лампата, като я завъртите по часовниковата стрелка, осигуряване на захранване. Ако сложите в центъра на вниманието Блъскащи колички в комплект и да определи лампата, затегнете винта.

След като инсталирате светлини, не забравяйте да проверите работата на светлини.

Съвети от опитен избор лампи за фарове на автомобила: най-доброто от лампа титуляр 4 часа на 60/55 към светлина. Ферма – производителят може да избира според вашия вкус. Някои пакети надпис + 30% и + 50%. могат да се използват тези лампи. Но в този случай, че имате две крушки веднага наляво и надясно фарове, тъй като рискът, че нова светлина изключите. Но споделянето на тези лампи обикновено е малко по-малка от стандартната, така че те изгарят по-бързо.