На фокус през този сезон

Особено тези, свързани с шифонени модели и модели „на пода“. Gløtt гърба и раменете правят тези рокли са изключително привлекателни за мъжкия поглед.

Игри банди също силно се този сезон да декларират. Не презрамки и ръкави – това е мотото на тези модели. Но е много женствена и деликатна рокля, подходяща за крехките членове на нежния пол. Тези модели се различават и подчертават женската линия на раменете, шията и гърдите. Фен на това решение, както и много жени не са съвсем крехко тяло, но за разлика от предишните модели, рокли банди доста капризно и „вземане“ на фигурата. В долната част на тези рокли, казват те, не е била определена, тя може да бъде един молив пола и мода тромпет рокля, както и дъна. Дължина – малко над коленете или на пода.

Рокли, чанти и дрехи-ризи – Е, както и без тях? През лятото на 2016 не съм забравил да включи в арсенала си от тези модели. Основната им качество – удобство. Младите хора ценят тези модели и да ги откажат, това няма да работите. Какво е да се скрие – това е най-добрият вариант за тези, които не са успели да се отървете от излишните паунда, както и за младите майки. Безплатни клипове и течно вещество и лесно да се скрие закръглен корем и същите заоблени ръбове и бедрата. В същото време, тези модели изглеждат елегантни и женствени.

Но за да рокля-риза и най-способен да доведе талията и тънък силует: достатъчно е да се използва тънка каишка или колан. Обикновено такива модели да се съединят с яка, същите като на ризата или е леко Mysik.

За тези дами, които обичат да се открояват – плетени рокли модел се вписва перфектно. Как, къде и въображение не се ограничава само в тези модели: дълги и къси, асиметричен и строга, стегната и безплатно – за да изберете правото си да не е лесно, но си струва. Трикотажни рокли – е женствени и привлекателни.